www.sportingbet.com
              Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Ogłoszenie 

Prowadzimy nabór na Moderatorów działów forum!

Jaki cel przyświeca Tobie Użytkowniku w momencie rejestracji? Wybierz swój dział i pisz w nim, o tym na czym sie znasz. Jeśli chcesz moderować jakiś dział, napisz do administracji, lub stwórz swój własny dział, którego tu brak. Zapraszamy!

Poprzedni temat :: Następny temat
Banki nie są zainteresowane...
Autor Wiadomość

Zibin
[Usunięty]

Wysłany: 2009-11-16, 22:38   Banki nie są zainteresowane...

Banki i konta!

Cóż mógłbym w tym miejscu podać całą liste banków i linków do nich, lecz cóż, pewien bank na M..., stwierdził iż moja strona propaguje HAZARD, więc on nie jest zainteresowany.

Hipokryzja sięga już dna, którego nawet nie widać.

Przez banki i bankierów mamy ten cały szajs na świecie, a on mi powie, ze nie jest zainteresowany. Ale na stronie, która propaguje systemy bukmacherskie, ten sam bank ma swoją reklamę.

Powie ktoś, iż cisne grosz, tak cisne, ponieważ, gdy ide do banku po pożyczke, to ile muszę zapłacić odsetek?
A jak wpłacę swoje pieniądze, to ile dostanę, odliczając inflację? Państwu już podziekujemy...

Sami wiecie jak jest z bankami.
Powiedziałem więc, nie płacą, nie reklamuję.
Na tej stronie nie znajdziesz, drogi internauto, żadnego banku.
Zdzierają z nas ostatnią skórę, niech więc płacą.
Nawet podzieliłbym sie z Tobą moją prowizją, ale powiedziałem, BASTA!
Widzę wiec, że bankom sie nadal przelewa, skoro gardzą reklamą (darmowa), na mojej stronie.
Ale przyjdzie jeszcze koza do woza, panowie bankierzy, jak głód zajży do dupy...

Co sądzicie w temacie?

Odpowiedz do tematu