Firma MoneyBookersoferuje:
• Bardzo korzystne kursy wymiany walut przy przelewach zagranicznych
• Przelewy zagraniczne z MoneyBookers Global Money Transfer Service
• Przelewy MoneyBookers na konto bankowe za granicą
• Bardzo korzystne kursy wymiany walut w MoneyBookers przy przelewach zagranicznych
• Bezpieczeństwo w MoneyBookers
MoneyBookers to, przelewy zagraniczne i biuro obsługi klienta są dostępne w 12 językach.
Korzystając z usługi transferu pieniężnego w MoneyBookers, możesz wysyłać pieniądze przez internet do swojej rodziny, przyjaciół lub firm w ponad 200 krajach.
Aby wysłać pieniądze, możesz skorzystać z ponad 50 lokalnych form płatności, włączając karty kredytowe i przelewy bankowe. MoneyBookers to konkurencyjna i warta zaufania alternatywa do przelewów bankowych, która umożliwia milionom internautów robienie zakupów online i dokonywanie przelewów pieniężnych w bezpieczny, pewny i łatwy sposób.
Jeśli pracujesz za granicą, możesz wysyłać swoją wypłatę lub oszczędności na swoje krajowe konto po najniższej cenie na rynku!
Nieważne czy wysyłasz pieniądze co miesiąc, na święta czy z jakiegokolwiek innego powodu, skorzystaj z usługi przelewów MoneyBookers i wysyłaj pieniądze szybko, łatwo, bez ukrytych opłat. Wystarczy tylko komputer.
Wysyłaj i odbieraj pieniądze w bardzo prosty sposób używając MoneyBookers!
MoneyBookers oferuje najlepsze kursy na rynku!
MoneyBookers współpracuje z bankami i firmami umożliwiającymi wpłatę i wypłatę pieniędzy, aby zapewnić swoim klientom bezpieczne i szybkie przesyłanie pieniędzy.
Ponadto MoneyBookers oferuje więcej metod płatności niż jakikolwiek inny dostawca internetowych systemów płatności.
MoneyBookers Używa najbardziej zaawansowanych technologii bezpieczeństwa: proces logowania, dane osobowe i wszystkie transakcje pieniężne są chronione przy pomocy technologii SSL.
Moje trzy grosze:
Mam otwarte konto w Moneybookers.com i nie mogę niczego im zarzucić, tylko kwestię bezpieczeństwa mają czasami męczące, ale to w sumie dobrze.
Weryfikacja danych drogą pocztową podobnie, jak to ma miejsce w Allegro, czy w mBanku, według mnie to plus.
Minusem jest w przypadku Moneybookers, nie kwalifikowanie się do bonusów, u większości bukmacherów.
WAŻNE! Pamiętajmy o stosowaniu trudnych do złamania haseł, zwłaszcza na skrzynkach pocztowych, zgodnie z zaleceniami w dziale "Bezpieczeństwo w sieci", ponieważ do włamań dochodzi poprzez konta emailowe właśnie.
Aby otworzyć konto w Moneybookers, kliknij na poniższy banner lub link: ↓
|